Σάρτη
Η θάλασσα σμίλεψε με περίσσεια τέχνη τα ακρογιάλια της και της χάρισε δαντελωτές ακτές, αμμουδερές παραλίες και απάνεμα λιμανάκια. Η φύση την προίκισε με πλούσια βλάστηση και με ευχάριστες εναλλαγές στο τοπίο και οι άνθρωποι που την κατοίκησαν την σεβάστηκαν.

Σήμερα η Σάρτη φαντάζει ένας από τους τελευταίους μικρούς παράδεισους για τον επισκέπτη που αποζητά τη σπάνια και ανέγγιχτη φυσική ομορφιά. Μια γαλήνια ομορφιά που ξεκουράζει πνεύμα και αισθήσεις μαζί σε ένα περιβάλλον γεμάτο αρμονία, τόσο φιλόξενο που γίνεται οικείο από την πρώτη στιγμή!

Η Σάρτη βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά της χερσονήσου της Σιθωνίας στην Χαλκιδική, περιτριγυρισμένη από τη γαλάζια θάλασσα του Αιγαίου και το καταπράσινο βουνό Ντραγουντέλη. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές με πολλά παραδοσιακά ταβερνάκια, αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή, ιστορικά μνημεία και φιλόξενους κατοίκους.
Οι παρθένες αλλά και οι πολυσύχναστες παραλίες καθώς και τα κοντινά beach bar, θα είναι ο πρώτος σταθμός σας για να ανακαλύψετε τους κρυμμένους θησαυρούς της Σάρτης.

Η Σάρτη απέχει 140 χλμ περίπου από τη Θεσσαλονίκη και μπορείτε να έρθετε σε αυτή οδικώς με αυτοκίνητο, ταξί ή λεωφορείο.
- ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Τηλ. 2310 9244444
- ΚΤΕΛ Πολύγυρου : Τηλ . 23710 22309

Στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να μεταβείτε με αεροπλάνο ή πλοίο
- Αεροδρόμιο “Μακεδονία”: Τηλ. 2310 985000 και 2310 473212
- Λιμάνι Θεσσαλονίκης: Τηλ. 2310 531505

 

 

Copyright ©  2010 hausmarita.gr. All rights reserved.